2018. nov 02.

Miben és hogyan segítünk a kóborkákon?

írta: Macska_fogó
Miben és hogyan segítünk a kóborkákon?

Ötödik éve indítjuk útnak a Szilveszteri Állatmentő Ügyeletet. Mit is csinálunk, hogyan, és ebben Te hogyan vehetsz részt?

169image_kutya_es_petarda.jpg

Szilveszter előtt itt a blogon és a Facebook-oldalunkon a gazdiknak fogunk segíteni, tanácsokat adunk, mit tegyenek, hogyan készüljenek fel a "szilveszteri rémületre", hogy a bulizás után is biztonságban legyenek kedvenceik. Ezt osztható és nyomtatható plakátok formájában fogjuk tenni.

A másik célunk összefogni és egy adatbázisba gyűjteni azokat az állatvédőket, állatbarátokat, akik az év végén és a következő év elején bulizás helyett a bajba került állatokat mentik. Nem csak profikra gondolok, hanem minden jóérzésű állatbarátra szükség van, hogy a rémült kutyákat és cicákat haza tudjuk minél hamarabb juttatni, hiszen az adminisztrációs feladatokhoz nem kell állatmentési tapasztalat. Arról, hogy pontosan miben tudsz segíteni, később részletesen beszélünk még, de már most itt jelentkezhetsz..

A harmadik feladatunk az elveszett vagy megtalált, elsősorban kutyák és cicák közzététele a Facebook-oldalunkon, könnyen átlátható formában, mappákra bontva, folyamatosan frissítve a helyzetet.

A negyedik küldetésünk pedig egy koordinátor csapattal összekötni a gazdikat és a megtalálókat, a segítőket és a kutyákat, vagy akár az önkénteseket egymással. 

Aki már most szeretne, az itt tud jelentkezni.

Szólj hozzá

szilveszter önkéntes munka kóbor kutya Szilveszteri Állatmentő Ügyelet