Miben és hogyan segítünk a kóborkákon?

2018. november 02. 17:18 - Macska_fogó

Ötödik éve indítjuk útnak a Szilveszteri Állatmentő Ügyeletet. Mit is csinálunk, hogyan, és ebben Te hogyan vehetsz részt?

169image_kutya_es_petarda.jpg

Szilveszter előtt itt a blogon és a Facebook-oldalunkon a gazdiknak fogunk segíteni, tanácsokat adunk, mit tegyenek, hogyan készüljenek fel a "szilveszteri rémületre", hogy a bulizás után is biztonságban legyenek kedvenceik. Ezt osztható és nyomtatható plakátok formájában fogjuk tenni.

A másik célunk összefogni és egy adatbázisba gyűjteni azokat az állatvédőket, állatbarátokat, akik az év végén és a következő év elején bulizás helyett a bajba került állatokat mentik. Nem csak profikra gondolok, hanem minden jóérzésű állatbarátra szükség van, hogy a rémült kutyákat és cicákat haza tudjuk minél hamarabb juttatni, hiszen az adminisztrációs feladatokhoz nem kell állatmentési tapasztalat. Arról, hogy pontosan miben tudsz segíteni, később részletesen beszélünk még, de már most itt jelentkezhetsz..

A harmadik feladatunk az elveszett vagy megtalált, elsősorban kutyák és cicák közzététele a Facebook-oldalunkon, könnyen átlátható formában, mappákra bontva, folyamatosan frissítve a helyzetet.

A negyedik küldetésünk pedig egy koordinátor csapattal összekötni a gazdikat és a megtalálókat, a segítőket és a kutyákat, vagy akár az önkénteseket egymással. 

Aki már most szeretne, az itt tud jelentkezni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://juttasshaza.blog.hu/api/trackback/id/tr1614325815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása