Hogyan tudsz mobilról jelentkezni?

2018. december 18. 10:44 - Macska_fogó

Idén is már többen kérdeztétek, lehet-e mobilról is jelentkezni a Szilveszteri Állatmentő Ügyeletbe, és beírni magad a táblázatba. A válaszunk az, hogy lehet, de ehhez szükséges telepítened egy alkalmazást a telefonodra. Megmutatjuk, mit kell tenned.
pexels-photo-618544.jpeg

Akár Android, akár iPhone telefonod van, egyszerűen töltsd le és telepítsd a Google Táblázatok (Google Sheets) alkalmazást a Google Play vagy az iTunes áruházból, a lenti linkek egyikéről:

mobilos_reg.jpg

Ezek után tudod mobilról is szerkeszteni a táblázatot, és tudsz jelentkezni a Szilveszteri Állatmentő Ügyeletbe. Arról, hogy mit csinálunk és hogyan, egy korábbi bejegyzésben olvashatsz, itt pedig megtalálod azokat a feladatokat, amikre jelentkezhetsz..

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://juttasshaza.blog.hu/api/trackback/id/tr7114497908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása